BMW E60 Android navigacija: uređaj sa boljim informativno-zabavnim sistemom

BMW E60 Android navigacija: uređaj sa boljim informativno-zabavnim sistemom

BMW E60 Android navigacija: uređaj sa boljim informativno-zabavnim sistemom

Instaliranje Android navigacije u vaš BMW E60 je garancija boljeg informaciono-zabavnog sistema. Na bordu ćete imati sve što vam je potrebno za zabavu, a istovremeno poboljšati svoju sigurnost. Mi pravimo akcije!

 

Android navigacija, savršen izbor

Da li tražite najbolji infotainment sistem koji ćete instalirati u svoj BMW E60? Ne ustručavajte se da odaberete Android navigaciju. Ovo je uređaj koji nudi istu korisničku pogodnost kao i pametni telefon.

Kvalitet prikaza navigacije nikoga ne razočara. Većina modela dostupnih na tržištu imaju ekran visoke definicije, što može biti korisno samo ako se koristi kamera za vožnju unazad ili video kamera.

Navigacije su opremljene  Bluetooth-om koji omogućava razgovore bez upotrebe ruku. Neki modeli su takođe kompatibilni sa komandama na upravljaču.

Iskustvo slušanja o Android navigacijama je mnogo bolje od konvencionalne navigacije. Proizvodi zvuk HD kvaliteta, a na ekranu se prikazuju razne informacije o radio stanicama, reprodukovanim pesmama, GPS navigaciji itd. Karakteristike postaju sve brojnije.

 

Izaberite pravu navigaciju!

Da biste uživali u najboljem informativno-zabavnom sistemu na svom BMW E60, odlučite se za našu Android navigaciju. Kompatibilna je sa modelima E60, E61, E63 i E64, od 2003. do 2010. godine.

Evo komaptibilnih modela:

Naša navigacija radi na Android 10.0 i kompatibilna je sa komandama na upravljaču. Sadrži tehnologiju Mirror Link koja omogućava vozačima da projektuju ekran pametnog telefona na kontrolnu tablu, a takođe je kompatibilna sa CarPlay tehnologijom. Što se tiče cene, prkosimo svakoj konkurenciji.

Paket sadrži GPS navigaciju, adapter za radio antenu, antenu i GPS karticu, USB utičnicu, RCA video / audio ulaz i RCA ulaz za zadnju kameru i kabal za napajanje i canbus.

Podsećanja radi, instalacija navigacije se vrši za nekoliko minuta. Samo ga morate povezati sa originalnim uprtačem BMW-a.