Bitcoin i Carplay, kakav je odnos?

Bitcoin i Carplay, kakav je odnos?

Bitcoin i Carplay, kakav je odnos?

Poslednjih godina Bitcoin je kripto valuta koja neprekidno stiče popularnost u svim krajevima sveta, a isto važi i za sistem Apple CarPlay u automobilu.

Kakav je odnos između Bitcoin-a i CarPlay-a? Kako možemo povezati to dvoje. Preispitujemo situaciju. Idemo !

 

MOŽEMO LI KUPITI CARPLAY I PLAĆATI U BITCOIN-U?

Danas veliki broj Internet prodavnica omogućava svojim kupcima da naručuju proizvode i plaćaju Bitcoin. Tako je moguće kupiti Apple CarPlay modul i platiti putem ove kripto-valute.

Svakako, postoji nekoliko e-prodavnica koje kupcima nude da naručuju proizvode i plaćaju putem ove kripto-valute, ali zaista nije preporučljivo koristiti ih za kupovinu na Internetu. Pored toga, vrednost kriptografije se u poslednje vreme smanjuje, a ovo prati različite tvitove koje deli Elon Musk.

U našoj internet prodavnici nije moguće koristiti Bitcoin za kupovinu. Bez obzira na druge metode plaćanja, plaćanja su izuzetno sigurna. Naši kupci mogu koristiti PayPal, Stripe, Visa, MasterCard i Maestro. Za više informacija posetite našu internet prodavnicu!

 

PRATITE STATISTIKU BITCOIN-a NA CARPLAY-U

Da biste bili sigurni da vam ništa neće nedostajati, trebali biste znati da je moguće pratiti sve statistike pomenute kriptovalute na vašem CarPlay i navigacijji. Novčanik je takođe moguće pratiti na ekranu kontrolne table. Da biste to uradili, potrebno je samo da instalirate namensku aplikaciju na svoj iPhone. Imajte na umu da postoji nekoliko aplikacija:

- Bread: novčanik je jednostavan za upotrebu i siguran. Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti na App Store-u.

- Coinbase: to je aplikacija koja vam omogućava da bezbedno kupujete i skladištite bitkoine. Besplatna je.

- Blockchain: aplikacija vam omogućava da upravljate Bitcoin bilansima iz istog novčanika. Besplatno je, sigurno i puno mogućnosti.

- Bitcoin Wallet: Ovaj novčanik vam omogućava da skladištite, kupujete i prodajete Bitcoin. Moguće ga je koristiti na Apple CarPlay-u.

- Jaxx Blockchain Wallet: omogućava vam upravljanje digitalnom valutom na iPhone-u.