Besplatno instalirajte Youtube na Carplay

Besplatno instalirajte Youtube na Carplay

Besplatno instalirajte Youtube na Carplay

Vožnja dok slušate muziku omogućava vam da putujete na velike udaljenosti. Odlično je! Ovu vežbu veoma cene mnogi vozači automobila širom sveta. Za to je pristup Youtube -u sa ekrana vašeg automobila neophodan. Ovde saznajte kako to da učinite.

 

ZAŠTO JE TEŠKO PRISTUPITI YOUTUBE NA CARPLA-u?

Ako vožnja dok slušate muziku opušta i čini putovanje manje dugotrajnim nego što bi moglo biti, to se za Apple i dalje smatra uzrokom saobraćajnih nesreća. Zaista, pristup Youtube -u tokom vožnje dugo je za Apple oblik ometanja vozača. To može dovesti do nesreća ili trenutaka ometanja vožnje. Zbog toga na Carplay -u nije bilo moguće pristupiti Youtube -u putem Carplay -a na ekranu vašeg automobila. Ova situacija nije nužno morala zadovoljiti korisnike iOS sistema.

 

CARBRIDGE: ALTERNATIVA ZA PRISTUP YOUTUBEU PREKO CARPLAY -a

 

Do rešenja uprkos zabranama?

Carplay -ova ograničenja pristupa Youtube -u imaju više za cilj da osiguraju bezbednost vozača automobila. Srećom, zahvaljujući CarBridge -u, ova neprijatnost je otklonjena na sreću mnogih. Zaista, CarBridge je vrlo praktičan alat koji jednostavno dozvoljava pristup blokiranim aplikacijama na Carplay -u. Pomoću njega možete lako imati na ekranu automobila sve aplikacije po svom izboru, u ovom slučaju Youtube. Uživanje u Youtube -u na ekranu vašeg automobila postaje lakše i jednostavnije uz CarBridge. Još bolje, ova lakoća se takođe odnosi na Safari, VLC, Plex, Twitch, Google Play Music i nekoliko drugih iOS aplikacija koje su bile nedostupne na Carplay -u.

 

CarBridge : kako to funkcioniše?

Da biste pravilno koristili CarBridge, ne morate prvo biti profesionalac ili stručnjak. CarBridge je vrlo jednostavan za rukovanje i ne zahteva da budete naučnik. Samo ga morate instalirati, a zatim izabrati aplikacije koje želite da imate na Carplay -u preko ekrana automobila. Poslednji korak bi bio da ih pokrenete sa konzole vašeg automobila i onda je to gotovo. Od sada ne morate da pripremate listu za reprodukciju pre nego što pristupite muzici po svom izboru, jer bi sada bilo moguće tražiti ih direktno na Youtube -u. Kad smo to napomenuli, važno je zapamtiti i to da je CarBridge dostupan na vašim iOS 10, 11, 12, 13 i 14 uređajima po veoma dobro pregledanoj ceni od oko 9,99 USD.

Zaključak

Od sada je pristupanje Youtube -u na Carplay -u dobro i zaista moguće sve dok se oslanjate na CarBridge. Ovaj alat je jednostavan za upotrebu i nudi veoma prijatnu pogodnost svim tim korisnicima. To je podešavanje koje proširuje broj aplikacija kojima možete pristupiti sa centralne konzole vašeg automobila. Za korisnike Apple -a nema ništa složenije, CarBridge vam leti u pomoć.