Audible na Carplay

Audible na Carplay

Audible na Carplay

Aplikacija CarPlay ne prestaje da zadivljuje svojom praktičnošću i pogodnošću tokom vožnje. Omogućava vam pristup mnogim opuštajućim funkcijama dostupnim na vašem iPhone -u. Audible je jedna od takvih aplikacija koja je stekla popularnost putem CarPlay -a. Evo vodiča za informacije o aplikaciji i njenoj vezi sa CarPlay -om.

 

AUDIBLE : ŠTA JE TO?

Audible je aplikacija koja vam omogućava pristup audio verziji knjiga. Verovatno nemate dovoljno vremena za čitanje, ova aplikacija vam nudi slušno iskustvo bilo gde. Dostupan je putem pretplate i nudi mnoštvo prednosti za korišćenje. To je aplikacija koja nudi mesec dana besplatnih audio knjiga na raziličitim jezicima.

 

Aplikacija Amazon

Audible je aplikacija koju možete dobiti direktno sa svog Amazon naloga. Ako nemate Amazon nalog, možete ga otvoriti. Zatim odaberite svoju audio knjigu iz zbirke bogate naslovima i književnim žanrovima. Preuzmite aplikaciju direktno na svoj iPhone ili tablet i knjige će vam biti direktno dostupne iz vaše biblioteke.

 

Režim pretplate na Audible

Za ljubitelje književnosti, aplikacija Audible nudi prednosti bez presedana. Osim toga, audio knjigu možete besplatno dobiti od prvog meseca. Od drugog meseca audio knjigu možete platiti samo 10 € i iskoristiti skoro 70% popusta na ostale knjige. Pretplata je potpuno besplatna i njeno otkazivanje je bez ograničenja. Uvek uživajte u svojim audio knjigama direktno u biblioteci.

 

ŠTA AUDIBLE NUDI NA CARPLAY?

Na CarPlay -u funkcije ostaju iste kao u Apple -ovoj verziji vašeg iPhone -a. Imate mogućnost da slušate svoje knjige na besprekornoj pozadini CarPlay muzike. Ovo vam omogućava čitanje čak i tokom vožnje. Imate pristup više od 5 miliona knjiga napisanih ili prevedenih na traženi jezik. Videćete i knjige na engleskom, španskom, pa čak i latinskom jeziku. CarPlay interfejs vam omogućava da prilagodite kvalitet svog slušanja. Možete fino podesiti zvuk slušanja i vokalni ton čitanja.

 

KAKO INSTALIRATI AUDIBLE NA CARPLAY?

U automobilu možete pratiti najbolje književne žanrove i najzanimljivije naslove knjiga. Aplikacija Audible nudi vam ovu mogućnost putem CarPlay -a na iOS -u. Da biste uživali u funkcijama Audible -a na CarPlay -u, morate ga instalirati tako što ćete slediti dole navedene korake.

- Povežite iPhone putem USB porta sa automobilom. Bilo da se radi o USB portu ili CarPlay -u, oba su upotrebljiva. Međutim, neka vozila prihvataju samo CarPlay USB kabal;

- Odaberite ikonu CarPlay na svom iPhone uređaju nakon povezivanja. Videćete ceo CarPlay interfejs prikazan na vašoj kontrolnoj tabli;

- Prevucite ekran udesno i videćete aplikaciju Audible;

- Pritisnite aplikaciju da biste počeli uživati u audio knjigama.

Takođe je moguće instalirati aplikaciju putem Bluetooth -a ili Wi -Fi -ja. U svakom slučaju, počnite čitati sa svojom besplatnom opcijom.

Svi naši Carplay moduli su naravno kompatibilni sa Audible.