Apple Music i Carplay

Apple Music i Carplay

Apple Music i Carplay

CarPlay konstantno čini vreme za volanom ugodnim sa funkcijama koje nemaju gotovo nikakva ograničenja. To je aplikacija koja nudi mogućnost uživanja u mnogim drugim sadržajima na vašem iPhone -u. Dakle, iz udobnosti svog automobila možete pristupiti funkcijama kao što je Apple Music. Kako koristiti Apple Music na CarPlay -u? Saznajte nešto više o vezama Apple Music i CarPlay.

 

APPLE MUSIC : ŠTA JE KOMPATIBILNO SA CARPLAY-om?

Apple Music je muzička usluga za striming koju nudi Apple i pruža izuzetno muzičko iskustvo. To je jedan od najpopularnijih muzičkih servisa na svetu, dostupan nakon pretplate nakon besplatne verzije za 3 meseca korišćenja. Apple Music doživljava jaku konkurenciju sa velikim muzičkim servisima za striming kao što su Spotify i YouTube Music. Njegova fluidnost i kvalitet zvuka ostaju njegove prednosti koje ceni javnost. Mnogi vlasnici automobila stoga vole da slušaju muziku u automobilu uz Apple Music. Način da doživite opuštenije iskustvo vožnje. Zato je moguće koristiti CarPlay za pristup Apple Music -u. U stvari, Apple Carplay čak nudi i alternativni bežični pristup zvukovima Apple Music bez ikakvih ograničenja.

 

KAKO KORISTITI APPLE MUSIC NA CARPLAY?

Stvar koju treba znate je da su Apple Music i CarPlay potpuno kompatibilni. Drugi je da ga možete koristiti za doživljavanje novih trenutaka slušanja tokom vožnje. Istina je da je jedan od načina korišćenja Apple Music -a tokom vožnje konvertovanje cele Apple Music AAC datoteke u MP3 format. Zatim ga pošaljite na USB uređaj da biste ga priključili direktno u automobil. Međutim, ovaj način može izgledati dugotrajan i ne daje vam pristup novim funkcijama Apple Music. Pratite ovde navedene korake za direktno slušanje Apple muzike na CarPlay -u.

 

Puštajte Apple Music na CarPlay -u bežično

Mnogi noviji automobili nude bežičnu vezu putem Bluetooth -a ili potpunog Wi -Fi -ja. Ovo vam omogućava da direktno pristupite Apple CarPlay -u bez upotrebe kablova. Morate se uveriti da je vaš automobil bežično kompatibilan sa CarPlai -om pre nego što započnete povezivanje. Nakon toga počnite sa:

- Uključivanje kontakta u automobilu i bežično podešavanje CarPlay -a

- Idite na svoj iPhone i aktivirajte Siri

- Bežično povežite iPhone sa automobilom i držite glasovnu komandu tokom vožnje;

- Idite sa svog iPhone -a na Podešavanja> Opšte> CarPlay> Dostupni automobili, a zatim izaberite svoj automobil. Videćete da je veza uspostavljena i prikazana ikona Apple Music

- Kliknite na ikonu Apple Music

- Ovako možete početi uživati u omiljenim pesmama Apple Music na Carplay -u.

 

Pustite Apple Music na Carplay -u pomoću USB kabla

Takođe možete pristupiti Apple Music -u na Carplay -u putem USB kabla. Da biste to uradili, morate:

- Uključite kontakt automobila i aktivirajte Siri

- Povežite iPhone putem CarPlay USB kabla, ikona Apple Music će se pojaviti u meniju CarPlay

- Pritisnite ikonu Apple Music da biste pristupili aplikaciji.

Moći ćete da uživate u gotovo 70 miliona pesama koje nudi Apple Music na Carplay -u.

Svi naši Carplay moduli su kompatibilni sa Apple Music -om.