Apple Carplay za moj Ford Mustang

Apple Carplay za moj Ford Mustang

Apple Carplay za moj Ford Mustang

Apple CarPlay je među najpopularnijim tehnologijama među vozačima širom sveta, i to nije bez razloga. Ovaj sistem razvio je američki brend, a omogućava vozačima da koriste mnoštvo aplikacija u svom vozilu, bez potrebe da dodiruju ekran komandne table ili pametni telefon.

 

ZAŠTO CARPLAY U VAŠEM FORD MUSTANGU?

Imati CarPlay u vašem Ford Mustangu znači mogućnost korišćenja svih glavnih karakteristika vašeg iPhone-a na stereo ekranu automobila. Moguće je slušati muziku sačuvanu na pametnom telefonu, koristiti GPS za pronalaženje prave rute, upućivanje i / ili primanje poziva sa kontrolne table preko Siri glasovnog asistenta ili kontrola na volanu itd. Mogućnosti se povećavaju.

Glasovni asistent je među najboljim karakteristikama koje nudi tehnologija Apple CarPlay. Zašto? Zato što omogućava vozaču da ostane usredsređen na put, ruke na volanu i očiju ispred, a da ga ne ometa ekran navigacije ili njegov pametni telefon. Glavnim karakteristikama svog iPhone-a može da kontroliše glasom.

Ali kako dobiti CarPlay u Ford Mustangu? Dva rešenja:

- CarPlay modul;

- Navigacija kompatibilna sa Apple-ovom tehnologijom;

 

ODABERITE CARPLAY MODUL

Ako vam je budžet ograničen i ne dozvoljava vam da naručite navigaciju kompatibilnu sa tehnologijom koju je razvila američka marka, možete jednostavno da instalirate CarPlay modul u svoj Ford. Ovo je uređaj koji se na navigaciju povezuje putem USB kabla ili bežično. Na ovaj način možete uživati u svim funkcijama koje nudi Apple.

Podsećanja radi, većina CarPlay modula takođe vam omogućava da koristite Android Auto i MirrorLink. Da biste ga instalirali, slobodno posetite naš blog ili YouTube kanal. Tamo je dostupno puno tutorijala.

 

INSTALIRAJTE NA NAVIGACIJU APPLE CARPLAY ZA VAŠ FORD MUSTANG!

Ako navigacija ugrađena u vaš Ford Mustang nije kompatibilna sa Apple CarPlay-om, nema ništa bolje od njegove promene.

Na Povoljne-navigacije pružamo vam Android 9.0 Ford Mustang navigaciju, koja liči na modele koji se nalaze u vozilima proizvođača Tesla. Ne paničite! Njena cena je vrlo pristupačna.

Naša navigacija ima ekran osetljiv na dodir visoke rezolucije i kompatibilna je sa originalnim komandama na upravljaču. Takođe ima GPS navigacionu mapu Evrope koja radi čak i bez internetske veze. Vozač takođe može da poveže kameru za vožnju unazad sa RCA video ulazom.

Naša navigacija Apple CarPlay-u omogućava da preuzmete svoje omiljene aplikacije iz Play prodavnice i stavite ih na kontrolnu tablu, kao što su Waze, Google Maps, Spotify, Sygic itd.

Da biste saznali više, kontaktirajte nas!

Imajte na umu da se navigacija vrlo lako instalira. Samo je uključite u originalni kabal Ford Mustanga.