Apple Carplay u mom Mitsubishi

Apple Carplay u mom Mitsubishi

Apple Carplay u mom Mitsubishi

Povezivanje vašeg telefona sa sistemom za informisanje i zabavu vašeg Mitsubishia sada je lakše uz Carplay. Podržava vas na putovanjima, ali ne zahteva od vas da promenite svoje navike. Ovaj članak baca više svetla na ovu temu.

 

APPLE CARPLAY : O ČEMU SE RADI?

Koncept je ponuditi vozaču bezbedniji način vožnje svojim vozilom bez previše potrebe za mlevenjem. Zaista, mobilni telefon sada zauzima mesto izbora u našem svakodnevnom životu. Ostaje naš najbolji saputnik svih vremena. Međutim, njegovo korišćenje za volanom može lako da nas dovede u nevolje, jer držanje telefona u ruci tokom vožnje je sinonim za ometanje i zdravo oštećenje! Ovde na scenu stupa Apple Carplay. Ova tehnologija koju je zamislio američki gigant pomaže vam da imate pristup glavnim karakteristikama pametnog telefona sa ekrana vašeg Mitsubishia. Kao rezultat toga, moći ćete da ostanete na kursu ka svom odredištu dok potpuno bezbedno koristite svoj mobilni telefon. Međutim, treba napomenuti da Carplay radi samo na iPhone-u sa iOS 7.1 i novijim verzijama.

 

KOJE KARAKTERISTIKE NUDI CARPLAY U MITSUBISHI?

Apple Carplay će duplirati ekran vašeg pametnog telefona na kontrolnoj tabli Mitsubishia. Na ovaj način ćete imati mogućnost da istovremeno kontrolišete oba uređaja (tj. vozilo i telefon). Carplay u vašem Mitsubishi-u čini neke zadatke manje komplikovanim za postizanje. Ovi uključuju:

- Primanje telefonskih poziva;

- Ćaskanje sa svojim voljenima putem poruka;

- Reprodukcija vašeg multimedijalnog sadržaja;

- Korišćenje strateških aplikacija kao što su WhatsApp Business, Waze, Navigation i mnoge druge;

- Pristup Siri glasovnoj komandi;

- Izvođenje osnovnih kontrola vozila (brisači, svetla, itd.) sa lakoćom;

- I još mnogo toga...

 

KAKVE KORISTI MOGU DA IMAM OD CARPLAY-a U SVOM MITSUBISHI?

Imati Carplay u Mitsubishiu nije ništa drugo do povetarac. Sve što treba da uradite je da uspostavite vezu između pametnog telefona i Carplay uređaja i to je to. Postoje dve opcije za ovo. Ili se odlučite za bežičnu vezu (preko Bluetooth-a) ili koristite JACK utičnicu.

 

Povežite pametni telefon sa svojim Mitsubishi-jem preko Bluetooth-a

Proces povezivanja u ovom slučaju je isti kao uparivanje dva Bluetooth uređaja. Prvo, trebalo bi da se uverite da je Bluetooth režim aktiviran na oba uređaja. Nakon toga, potrebno je da odete na ekran u vozilu Mitsubishi da potražite dostupne uređaje, vaš (vaš telefon), a zatim uspostavite vezu. U zavisnosti od modela Mitsubishi-ja, može biti potreban sigurnosni kod pre nego što se preduzme bilo kakva radnja. Uđite u nju i gotovi ste.

 

Povežite telefon na Mitsubishi preko USB-a

Ovde se preporučuje da koristite originalni iPhone kabal za povezivanje telefona na Mitsubishi USB napajanje. Ovo ne bi trebalo da predstavlja problem, pogotovo jer je konzola dobro pozicionirana.