Apple Carplay u mojoj Hondi Goldwing

Apple Carplay u mojoj Hondi Goldwing

Apple Carplay u mojoj Hondi Goldwing

Honda Goldwing je jedna od najpopularnijih zveri na dva točka na tržištu. Prvenstveno je dizajniran za vožnju na velike udaljenosti. Pored toga što sa lakoćom skreće, ovaj bicikl je opremljen najnovijim funkcijama uključujući Apple Carplay. Međutim, postoje neki uslovi koje treba ispuniti da biste uživali u Carplay-u na Honda Goldwing. Ovaj članak će vam pomoći da ih razumete.

 

ŠTA TREBA ZNATI O APPLE CARPLAY?

Alat Carplay je veoma dobro poznat avanturistima na putu. Ovaj moderan uređaj im omogućava da ostanu fokusirani za volanom dok imaju pristup svom mobilnom telefonu. 9 od 10 vozača uvek ostaje vezano za svoj pametni telefon iako voze. Ovo je razumljivo, jer su mobilni telefoni postali glavni deo našeg svakodnevnog života. Međutim, ne preporučuje se da manipulišete njime kada ste na putu, posebno zato što je često uzrok saobraćajnih nesreća. Carplay čini stvari jednostavnijim tako što transformiše ekran vašeg vozila u sliku vašeg pametnog telefona. Nema potrebe da brinete o odgovaranju na hitne poruke svojih najmilijih bez kršenja pravila puta!

 

KOJE SU FUNKCIJE DOSTUPNE NA APPLE CARPLAY?

Pored činjenice da ćete tokom svog putovanja dobiti najbolju moguću podršku, Apple Carplay će vam pomoći da:

- Odgovarajte na različite dolazne pozive;

- Ostanite aktivni na društvenim mrežama;

- Interakcija sa svojim klijentima;

- Pronađite navigacione mape kako ne biste izgubili orijentaciju u saobraćaju;

- Uživajte u interfejsu vašeg iPhone-a sa svojim uslužnim aplikacijama;

- Slušaj muziku;

- Imajte društvo Siri glasovne komande;

- I još mnogo toga...

 

KAKO DA KORISTIM APPLE CARPLAY NA MOJOJ HONDI GLODWING?

Honda Goldwing je kompatibilna sa Carplay tehnologijom. Da biste to iskoristili, trebalo bi da povežete svoj iPhone (potrebna je minimalna verzija iOS 7.1) na ugrađeni priključak na biciklu. Idite na idealan korak da imate Carplay na Hondi Goldwing.

 

Povežite iPhone sa interfejsom vozila

Da biste to uradili, trebalo bi da imate originalni iPhone kabal. Koristite ga za povezivanje uređaja sa interfejsom vozila, preko USB sektora rezervoara ili onog koji se nalazi na polici za prtljag. Kada se ovo uradi, ikona veze će se pojaviti na ekranu motocikla.

 

Povežite Bluetooth slušalice

To je obavezno kada koristite Apple Carplay na Honda Goldwing. Bluetooth slušalice vam omogućavaju da koristite Siri i upućujete pozive dok se pejzaž kreće. Bilo koji model (po mogućnosti dobrog kvaliteta) će odgovarati.

 

Kontrolišite Carplay interfejs

Da biste izvršili različite komande, možete koristiti mali džojstik na upravljaču bicikla ili pristupiti centralnom kontrolnom točku koji se nalazi odmah ispod ekrana. Videćete da je Carplay jednostavan za korišćenje na ovom mehaničkom remek delu.