Apple Carplay u Mini Cooperu

Apple Carplay u Mini Cooperu

Apple Carplay u Mini Cooperu

Poslednjih godina prodaja iPhone-a neprekidno raste. Zbog toga se mnogi vozači odlučuju za navigaciju koja je kompatibilna sa sistemom u automobilu koji je razvio brend Apple. Ako imate Mini Cooper, nema ništa bolje nego imati Apple CarPlay na bordu.

Koje funkcije nudi ovaj sistem? Kako imati CarPlay u Mini Cooperu? Bacimo pogled!

 

CARPLAY U MINI COOPERU : ZAŠTO?

Imati CarPlay u vašem Mini Cooper-u znači da ćete zagarantovano uživati u desetak funkcija na bordu. Možete da slušate muziku sačuvanu na iPhone-u, da se krećete putem GPS-a koji nije integrisan sa originalnom navigacijom, da koristite sve aplikacije instalirane na vašem pametnom telefonu na instrument tabli itd.

CarPlay takođe omogućava bezbednu vožnju. Zašto? Zato što je moguće koristiti glasovnog asistenta Siri za davanje glasovnih komandi navigacije u automobilu, bez potrebe da dodirujete njen dodirni ekran ili iPhone. Ovaj sistem koji je razvio Apple takođe vam omogućava da koristite neke aplikacije kao što su Spotify, Maps, Waze, Google Maps, Messages, Calls, itd.

Ako u svom Mini Cooper-u nemate Apple CarPlay, postoji nekoliko mogućnosti da iskoristite ovaj sistem. Sve ćemo vam objasniti!

 

KAKO DOBITI CARPLAY ZA MINI COOPER?

Kao što smo prethodno pomenuli, postoji nekoliko mogućnosti za ugradnju CarPlay-a u vaš Mini Cooper.

 

Instalirajte navigaciju kompatibilnu sa Carplay

Ako imate proračun, nema ništa bolje od instaliranja navigacije sa omogućenim CarPlay-om u vaš Mini Cooper. Svakako, cena je skuplja od dodatnog modula, ali nova navigacija dodaje šarmantan štih automobilu, i što je još važnije, omogućiće vam da iskoristite nekoliko opcija pronađenih na Apple CarPlay-u.

Da biste naručili navigaciju kompatibilnu sa Apple-ovim sistemom u automobilu, ne ustručavajte se da posetite web sajt  Povoljne-navigacije! Sigurno ćete pronaći svoju sreću.

 

Dodajte Carplay modul

Ako navigacija u vašem Mini Cooper-u nije kompatibilna sa CarPlay-om, možete jednostavno da se odlučite za poseban Mini Cooper-ov CarPlay modul. Ovo je dodatak koji se povezuje sa navigacijom i omogućava vam da iskoristite sve funkcije koje se nalaze na CarPlay-u. Moguće ga je povezati bežično ili putem originalnog USB kabla.

 

Koristite USB

Za one koji imaju ograničen proračun, možete jednostavno da koristite USB adapter da biste imali sve funkcije koje CarPlay nudi u Mini Cooper-u.

USB adapter je mali uređaj koji povezuje iPhone sa ekranom osetljivim na dodir u stereo sistemu automobila. Instalacija traje manje od 5 minuta, a povetarac je za upotrebu.

Bez obzira na koji način u svoj Mini Cooper ubacite Apple-ov sistem u automobilu, imaćete puno opcija na bordu. Sigurno će vam se svideti ova tehnologija!