Apple Carplay u Jaguaru XF 2008

Apple Carplay u Jaguaru XF 2008

Apple Carplay u Jaguaru XF 2008

Uvek je bolje da se odlučite za sofisticiranu opremu u vašem vozilu. To je garancija bezbednosti i osigurava da je vaša autonomna vožnja primerna. Carplay je najbolji način da ostanete fokusirani tokom vožnje bez ikakvih ometanja. To je moderan uređaj koji vam nudi čitav niz funkcija. Kako to izgleda? Koji je idealan proces za Carplay za Jaguar XF 2008? U ovom članku saznajte sve odgovore na vaša različita pitanja o ovoj temi.

 

KAKO IZGLEDA CARPLAY?

Ako tražite bolju pomoć u vožnji, Carplay je ono što vam treba. To je aplikacija koja ima za cilj da vam pruži neophodne alate da nikada ne izgubite kontrolu dok vozite vozilo. Mobilni telefon je zaista veoma koristan u našem svakodnevnom životu. Ali upotreba tokom vožnje nam ne pomaže. Carplay će vam ponuditi mogućnost korišćenja telefona tokom vožnje. Ideja je jednostavna: dozvolite vozaču da uživa u maksimalnom broju funkcija svog pametnog telefona. Carplay će reprodukovati iPhone ekran na kontrolnoj tabli vozila, sa svim funkcijama, naravno. Na ovaj način, vozač više neće morati da dodiruje svoj telefon i moći će da se fokusira isključivo na svoje putovanje.

 

KOJE SU KARAKTERISTIKE CARPLAY-a U JAGUARU XF 2008?

Apple Carplay će se u potpunosti integrisati sa podešavanjem vašeg Jaguara i pomoći vam da lakše izvršite određene radnje. Imajte na umu da ćete i dalje imati koristi od originalnih karakteristika vašeg automobila. Carplay će raditi zajedno sa sistemom vozila. Među funkcionalnostima koje nudi Carplay treba pomenuti:

- Mogućnost telefoniranja na pravilan način;

- Pristup vašim omiljenim telefonskim aplikacijama;

- Upućivanje poziva preko svojih uslužnih aplikacija;

- Koristite kameru za snimanje ili slikanje;

- Slušajte muziku, podkastove i još mnogo toga;

- Gledanje filmova za više zabave;

- Koristite glavne kontrole automobila ili koristite kontrolu glasom;

- Kontrolišite određene objekte u vašem vozilu;

- Pratite navigaciju.

 

KAKVA JE PODRŠKA ZA INSTALACIJU CARPLAY-a  U VAŠ JAGUAR XF 2008?

Proces povezivanja Apple Carplay-a u Jaguar XF iz 2008. je veoma jednostavan i ne zahteva nikakvo prethodno znanje. Najteži deo je postaviti svoj Carplay modul na kontrolnu tablu vozila. Ovaj dekoder je Plug & Play, samo ćete morati da ga postavite iza originalnog ekrana Jaguara tako što ćete svaki konektor staviti na svoje mesto. Ukoliko Vam nije odgovarala bilo koja vrsta električne instalacije u Vašem vozilu, možemo Vam ponuditi partnerske instalatere koji će rado izvršiti instalaciju. Uputstvo za upotrebu je dostupno za dalje pojašnjenje. Nakon što ste usavršili izgled Apple Carplay-a u svom vozilu, ostaje da povežete svoj iPhone (minimalno potreban iPhone 5). Da uradi ovo:

- Pokrenite svoje vozilo tako što ćete prvo uključiti kontakt;

- Povežite svoj iPhone sa konzolom vozila preko USB porta ili koristeći Bluetooth vezu;

- Potvrdite vezu (ikona će se pojaviti na ekranu koja označava uspeh operacije)

Sada imate Apple Carplay u svom Jaguaru XF 2008. Sve što treba da uradite je da izvršite različite radnje pomoću Siri ili pomoću ekrana osetljivog na dodir na interfejsu konzole.