Apple car, sastanak?

Apple car, sastanak?

Apple car, sastanak?

Velike grupe nikada ne prestaju da pomeraju svoje granice. Posle Nisana, Tesle ili General Motorsa, na redu je Apple, koji nije proizvođač automobila kao prethodni, da uđe u trku ka proizvodnji najboljeg električnog automobila. Među tehnološkim inovacijama koje dolaze, izdvaja se „Projekat Titan”. Šta znači Apple Car i kada se očekuje da će biti objavljen? Zašto projekat izaziva tolike reakcije? Ovo je prilika da saznate!

 

ŠTA JE APPLE CAR?

Apple Car je neobičan projekat koji je trenutno u razvoju. Predvođen neautomobilskom kompanijom, projekat se smatra pravim tehnološkim izazovom. Šta Apple Car konkretno znači? Pročitajte ovo!

Apple Car je zaista inicijativa da se napravi električni automobil kao nijedan drugi. Ovaj automobil neće biti samo električni, već će imati i nivo autonomije 5.

Danas pod nadzorom jednog od bivših Teslinih šefova, Projekat Titan bi trebalo konkretno da dovede do puštanja specijalnog automobila u promet u roku od nekoliko godina. Onaj čija visoko kompjuterizovana vožnja i autonomija više neće zahtevati dodavanje volana. Zato što ovo drugo ne bi bilo od značaja, a samim tim ni od koristi.

Projekat Titan je već nekoliko godina predmet intenzivne kritike, jer je potrebno toliko vremena da se završi. Kašnjenje koje je, treba napomenuti, nastalo zbog pandemije Covid-a 19 i nekih tehnoloških ograničenja prema Apple-u.

 

KOJI JE DATUM ZA MARKETING?

Apple car je postao projekat sa ogromnim ulozima. Ako bi za neke to bio blef veka koji je pažljivo dao Apple, mnogi drugi veruju u to.

Zaista, prošlo je više od 5 godina kako Apple obećava da će revolucionisati tržište automobila izdavanjem svog automobila. Obećanje čija realizacija sporo dolazi i izaziva polemiku istom činjenicom. Najavljeno da će izaći ove godine (2021), tek 2025. ili možda kasnije, oči jednih i drugih neće moći da vide dragulj jabuke ako se datum izlaska ne odloži za kasnije.

 

OPRAVDANOST PROJEKTA TITAN!

Apple Car je projekat koji bi bio isključivo u okviru tehnološkog nadmetanja između nekih proizvođača automobila i Apple-a.

Reč je i o Appleovoj volji da revolucioniše tržište iako ono nije deo automobilske industrije. Kao što vidite, odlučivši da proizvodi i plasira na tržište električnih automobila sa nivoom 5 autonomije, što je hrabar projekat, Apple je već tvrdio da je svetska referenca u električnim automobilima.

Apple više od jedne osobe drži u neizvesnosti jer se tačan datum izlaska stalno odlaže. Ovo dovodi do toga da mnogi ljudi ne shvataju Apple veoma ozbiljno. Ipak, moraćemo da sačekamo do 2025. ili duže da bismo videli Appleov električni automobil. Za sada su dostupni samo prototipovi.