Android navigacija VS JVC navigacija

Android navigacija VS JVC navigacija

Android navigacija VS JVC navigacija

Da li tražite kvalitetnu navigaciju? Da li treba da naručite Android ili JVC navigaciju? Mi pravimo akcije!

 

Zašto odabrati JVC navigaciju?

Većina JVC navigacija na tržištu imaju mnoge funkcije. Bez obzira da li tražite klasični ili napredni model, brend JVC verovatno ima nešto za vas!

Većina modela ove marke opremljena je CD uređajem, USB portom ili pomoćnim ulazom za SD kartice. Postoje i neki modeli opremljeni Bluetooth opcijom.

Šlag na torti je što većina JVC navigacija dekodira bilo koji tip audio formata: mp3, mp4, FLAC, WAV, WMA itd. Vozači mogu da kontrolišu modele pomoću dodirnog ekrana, daljinskog upravljača a takođe se mogu povezati sa Spotify ili drugim aplikacijama poput Android Audio, CarPlay itd.

I sigurno, JVC navigacija sa automobilima dolazi sa najstandardnijim opcijama, kao što su promena FM audio stanica, promena liste pesama, promena jačine zvuka itd.

 

Zašto Android navigacija?

Poslednjih godina Android navigacije su u porastu. Mnogi vozači biraju ovaj model zbog optimizovane sigurnosti vozila. Zapravo, ova navigacija takođe garantuje zaštitu vozača i putnika jer većina modela dostupnih na tržištu uključuje opciju hands-free.

Android navigacija omogućava upućivanje i primanje telefonskih poziva bez dodirivanja telefona. Opremljen je i kamerom za vožnju unazad koja omogućava vozačima da budu mirniji na putu.

Generalno, Android navigacije pružaju vozačima potrebnu zabavu nudeći mnoštvo opcija, poput CD i DVD uređaja, FM i AM radija, postoje modeli koji rade i sa Bluetooth-om.

Naručivanje Android navigacije zagarantovano poboljšava navigaciju u automobilu jer su opremljene GPS-om koji osigurava lokaciju svakog mesta, bez potrebe rukovanja telefonom da bi se pronašla ruta.

Bez obzira koju navigaciju odabrali, važno je da budete dobro informisani prilikom naručivanja kvalitetne navigacije.