Android Auto u Peugeot 308

Android Auto u Peugeot 308

Android Auto u Peugeot 308

Android Auto je potpuna aplikacija koja vam omogućava da surfujete po želji dok vozite automobil. Kupili ste novi Peugeot 308 i želite da iskoristite prednosti Android Auto -a? To je moguće. U sledećim redovima otkrijte kako možete instalirati ovu aplikaciju u svom automobilu Peugeot 308.

 

KOJI JE INTERES IMATI ANDROID AUTO U PEUGEOTU?

Još uvek niste čuli za Android Auto? To je aplikacija koju je objavio Google i koja vam omogućava pristup nekim funkcijama vašeg pametnog telefona u vašem automobilu. Ako imate Peugeot 308, moguće je da ga imate. Zaista, dizajneri Android operativnih sistema su shvatili da mnogi vozači manipulišu svojim pametnim telefonom tokom vožnje. A rizik iza ove činjenice je broj nesreća sa smrtnim ishodom izazvanih na putevima. Tako su integrisali deo operativnog sistema u vozila. Ovo vam omogućava da uživate u dobroj autonomiji tokom vožnje čak i dok koristite pametni telefon. Kada instalirate aplikaciju u svoj Peugeot 308, dobijate nekoliko prednosti. One uključuju:

- Emisija poziva tokom vožnje bez potrebe za manipulacijom uređaja

- Šaljite i primajte poruke glasovnom komandom

- Slušajte muziku iz Android muzičkih aplikacija

- Slušanje radija preko navigacije

- Koristite GPS koji nije onaj na vašem Peugeot 308

 

KAKO INSTALIRATI ANDROID AUTO U VAŠ PEUGEOT 308?

Zaista je moguće instalirati aplikaciju Android Auto u svoj Peugeot 308. Bez obzira da li vaš automobil ima kompatibilan ekran ili ne, možete uživati u čudima ove aplikacije. Na ovaj način možete doživeti veoma prijatne trenutke u vožnji.

 

Vaš Peugeot 308 ima kompatibilan ekran

Kada vaš Peugeot ima ekran kompatibilan sa Android Auto -om, to je malo lakše. Sve što treba da uradite je da proverite kompatibilnost telefona sa aplikacijom Android Auto. Generalno, Samsung Galaxy i Google Pixel su kompatibilni sa aplikacijom. Pametni telefoni sa najmanje verzijom 5.1 Lollipop su takođe kompatibilni sa Android Auto -om. Čim operativni sistem bude kompatibilan sa Android Auto -om, preuzmite aplikaciju sa svog Play storea. Zatim uključite aplikaciju da biste proverili da li su sve aplikacije ažurirane. Ako ne, učinite to.

Ako je sve u redu, sada možete započeti instalaciju na svom Peugeot 308. Da biste to uradili, povežite Bluetooth svog pametnog telefona sa onim u vašem vozilu. Kada se bežična veza uspostavi, pokrenite aplikaciju sa svog telefona. Interfejs Android Auto će se pojaviti automatski. Ako vaša Bluetooth veza ima problema, možete nastaviti sa USB kablom.

 

Vaš Peugeot 308 nema ekran kompatibilan sa Android Auto -om

Ako nemate ekran kompatibilan sa Android Auto -om, moguće je instalirati navigaciju Alpines. Ovo vam omogućava da imate kontrolnu tablu koja se može povezati sa Android Auto -om. Instaliranje je prilično jednostavno i ne zahteva posebne izmene formata vašeg automobila. Alternativno, možete koristiti Android Auto aplikaciju direktno sa telefona putem glasovne komande.

Naši moduli za Peugeot 308 su svi kompatibilni sa Android Auto -om.