Android Auto sa Android 10

Android Auto sa Android 10

Android Auto sa Android 10

Kompatibilan sa više od 500 modela vozila i navigacija, Android Auto je među najpopularnijim tehnologijama za vozače. Sa verzijom Android 10, Google-ov OS za automobile nudi nove funkcije. Dakle, Android Auto i Android 10, šta treba da znate?

 

SA ANDROID 10, NE TREBA PREUZIMATI ANDROID AUTO

Ako vaš pametni telefon koristi Android 10, nećete morati da preuzmete zasebnu aplikaciju iz Play prodavnice da biste koristili Android Auto u svom automobilu. U suprotnom, moraćete da instalirate Android Auto na telefon.

Google-ov OS verzija 10 preuzima aplikaciju Android Auto. Vest koja će se sigurno svideti mnogim vozačima, posebno onima koji nemaju dovoljno prostora za skladištenje na telefonu.

Sa verzijom Google-ovog operativnog sistema Android 10, korisnik koristi nekoliko funkcija koje pruža Android Auto. Pored osnovnih opcija, sistem dodatno poboljšava vožnju i čini vozače sigurnijim. Mi pravimo akcije!

 

KARAKTERISTIKE KOJE SU DOSTUPNE NA ANDROIDU 10

Uz Android 10, upravljački program koristi nekoliko funkcija njegovog Android Auto-a. Google pomoćnik mogu da koriste za pomoć, traženje uputstava, slušanje svojih omiljenih pesama, proveru vremenske prognoze itd. Dakle, sve što treba da uradite je da paze na put i držite ruke na volanu. Nećete morati da dodirujete pametni telefon, a kamoli ekran navigacije.

Android Auto prikazuje sve informacije na komandnoj tabli vozila. Samo koristite glasovne komande i to je to.

Sa Android 10, OS interfejs je veoma prijatan i lak za upotrebu. Istinu govoreći, u tome nema ništa komplikovano! Google-ovi inženjeri uložili su mnogo truda u pružanje vozačima interfejsa koji ispunjava njihova očekivanja. Izazov ostvaren!

Podsećanja radi, Google je ažurirao svoj OS u utorak, 8. septembra 2020. Konačna verzija OS, nazvana Android 11, nudi nekoliko novih funkcija. Da biste ih iskoristili, potreban vam je samo pametni telefon kompatibilan sa najnovijim ažuriranjem.