Android Auto na BMW

Android Auto na BMW

Android Auto na BMW

Da biste poboljšali svoju udobnost i bezbedno se vozili u svom BMW-u, nema ništa bolje nego imati Android Auto na bordu. Sistem u automobilu omogućava vam uživanje u mnoštvu funkcija. Kako možete imati koristi od ove tehnologije na bordu?

 

ZAŠTO ANDROID AUTO ZA VAŠ BMW?

Jednostavno rečeno, tehnologija Android Auto omogućava vozaču i putnicima pristup njihovim omiljenim aplikacijama u BMW-u. Sistem olakšava upotrebu aplikacija za navigaciju, medije i komunikaciju dok ste na putu, čineći sigurnu vožnju.

Posedovanje Android Auto u vašem BMW-u omogućava prikaz mnogih aplikacija i funkcija na ekranu vozila, slično mobilnom telefonu. Najčešće korišćene aplikacije na bordu su Spotify, Google Maps itd.

Tehnologija je kompatibilna sa Google Asistentom. To znači da vozač može da pokrene svoju omiljenu muziku i kreće se kroz GPS aplikaciju jednostavnom glasovnom komandom. Čak može da koristi glasovnog asistenta za diktiranje poruka, a da pritom ostane fokusiran na put.

 

KAKO DO ANDROID AUTO U BMW-u

Ako imate najnoviji model marke BMW, trebali biste znati da je CarPlay dostupan standardno. Appleova tehnologija ugrađena je u sve modele objavljene nakon sredine 2020. godine. U suprotnom, neophodno je instalirati CarPlay modul.

Molimo Vas obratite pažnju! Izbor CarPlay modula nije lak zadatak. Neophodno je pronaći uređaj koji je pristupačan u pogledu cene, ali koji je takođe kompatibilan sa modelom vašeg BMW-a. Pre nego što izvršite porudžbinu  možete od nas zatražiti pomoć putem obrasca KONTAKT.

U našoj internet prodavnici imamo široku ponudu CarPlay modula koji su kompatibilni sa BMW modelima. Bez obzira na model vašeg automobila, mi imamo najprikladniji uređaj.

Imajte na umu da se naši uređaji lako instaliraju. Oni su „Plug & Play“ i instaliraju se za nekoliko minuta. Nema kablova za presecanje ili dodavanje, a uređaj se savršeno uklapa u vaš BMW.