Android Auto i Xiaomi

Android Auto i Xiaomi

Android Auto i Xiaomi

Još uvek postoji mnogo pitanja o Android Auto -u na našim Xiaomi pametnim telefonima. Dok neki od njih govore o tome šta Android Auto zaista jeste, drugi o optimalnoj proceduri koju treba slediti za njegovu instalaciju i upotrebu sa našim Mui telefonima. Stoga ovaj sadržaj ima nameru da rasvetli ove probleme pružajući više detalja. Hajde da saznamo zajedno.

 

ANDROID AUTO, ŠTA TREBA ZAPAMTITI?

Pomoću Android Auto -a sada je moguće ostati budan tokom vožnje. U stvari, to je veoma prijatan saveznik koji vam pomaže da održite dosledan nivo koncentracije, a pritom vas zabavlja dok vozite. Time značajno smanjujete rizik od saobraćajnih nezgoda.

Zahvaljujući Google pomoćniku, moći ćete da pristupite njegovom pojednostavljenom interfejsu preko ekrana automobila. Sa ovim uređajem nema potrebe da se trudite da pokušavate da manipulišete mobilnim telefonom da biste pristupili aplikacijama po svom izboru tokom vožnje. Ova muka je nestala, ostavljajući samo još jedan oblik pogodnosti: korišćenje centralne konzole vašeg automobila.

 

KAKO KORISTITI ANDROID AUTO NA VAŠEM XIAOMI SMARTPHONEU?

Većina korisnika pametnih telefona teško pronalazi tačnu lokaciju aplikacije Android Auto. Ranije ste mogli samo da tražite ikone prečica da biste se našli, ali danas ova lakoća nije više uobičajena. Trenutne verzije Android -a već dolaze sa ovom aplikacijom, ali da biste joj pristupili i ažurirali, moraćete da odete u Podešavanja - Google - Veze uređaja - Android. Postupak malo manje jednostavan nego ranije, ali i dalje dostupan svim korisnicima.

Sada kada ste imali jasniju predstavu o novom skladištu vaše Android Auto aplikacije na mobilnim telefonima, sada je na vama da nastavite sa povezivanjem ili povezivanjem sa svojim kompatibilnim automobilom. Postupak je mnogo jednostavniji i dovoljno detaljan u korisničkim vodičima koji dolaze uz vaša vozila. Morate ih samo pročitati da biste saznali.

 

USPEŠNA INSTALACIJA I KORIŠĆENJE ANDROID AUTO NA XIAOMI: NEKI POUZDANI SAVETI

Pre upotrebe, kojoj prethodi instaliranje Android Auto -a na Xiaomi, morate slediti neke osnovne preporuke.

Pre svega, morate se uveriti da je vaša oprema kompatibilna. Drugim rečima, morate biti sigurni da vaš telefon i njegov operativni sistem odgovaraju modelu automobila koji imate na raspolaganju.

Zatim ćete morati da ažurirate sisteme na svakom komadu opreme, a zatim označite USB portove koji najbolje odgovaraju Android Auto -u.

Poslednji korak će biti pokretanje stvarne procedure povezivanja, a zatim ispravna upotreba aplikacije.

 

ZAKLJUČAK

Android auto se može koristiti na Xiaomi -u. Ova aplikacija poboljšava iskustvo vožnje dok optimizuje nivo koncentracije tokom vožnje. Vrlo jednostavan za instalaciju i upotrebu, ovaj uređaj je revolucionaran i čini vaš svakodnevni život lakšim.