10 najboljih aplikacija za Android navigaciju

10 najboljih aplikacija za Android navigaciju

10 najboljih aplikacija za Android navigaciju

Instaliranje Android navigacije  u vaše vozilo je sigurnost sa nekoliko prednosti, uključujući i mogućnost instaliranja aplikacija. Fokusirajte se na 10 najboljih aplikacija za Android navigaciju.

 

Google Maps

Jednom kada se Android navigacija postavi i uključi, prvo što treba uraditi je da instalirate Google Maps, jednu od najčešće korišćenih aplikacija na četiri strane sveta koja će pronaći rutu za nekoliko sekundi.

 

Waze

Danas je Waze najpopularnija besplatna aplikacija za navigaciju koju vozači instaliraju na svoju Android navigaciju. Zašto je tako popularan? Alat pruža informacije koje se čine superiornijima od podataka konkurenata.

 

Here WeGo

Here WeGo iz kompanije Nokia jedna je od najboljih aplikacija za Android navigaciju. To je rešenje za kartografiju koje nam omogućava da imamo ture po celom svetu, pronađemo restoran ili prodavnicu itd.

 

CoPilot

Da biste dobili najbolja uputstva za vožnju, možete i aplikaciju CoPilot da instalirate na Android navigaciju. Šlag na torti je što se aplikacija može koristiti van mreže.

 

MapFactor

MapFactor je vrlo jednostavna aplikacija. Nudi nam OpenStreetMap mape koje nam omogućavaju da pronađemo GPS lokaciju bez plaćanja.

 

Mappy

Ako niste upoznati sa Google mapama, Mappy je odlična alternativa. Aplikacija omogućava vozačima pristup mapama bez internet  veze. Štaviše, njegov interfejs je jasan i precizan.

 

ABE

ABE (A Bon Entendeur) je aplikacija koju vozači sve više koriste za Android navigaciju. Okuplja desetine hiljada vozača koji jedni drugima prijavljuju nesreće, gužve, gradilišta itd.

 

Car Dock Home

Sa mnogim aplikacijama instaliranim na vašoj Android navigaciji, može biti teško da ih pronađete tokom vožnje. Zbog toga vam savetujemo da instalirate Car Dock Home, aplikaciju dizajniranu posebno za vožnju, sa prilagodljivim interfejsom sa velikim ikonama.

 

Listen to My SMS

Da biste bezbedno vozili, aplikacija Listen to My SMS vam može biti korisna. Kao što mu samo ime govori, omogućava vam preslušavanje SMS-a bez potrebe da koristite pametni telefon.

 

Android Auto

Bez sumnje, Android Auto je jedna od najboljih aplikacija za Android navigaciju. To je rešenje koje vozaču deluje kao inteligentan saputnik.